ARKITEKTUR+BYUDVIKLING

arkaarhus er en blog om arkitektur, planlægning og byudvikling i Aarhusområdet.

Formål

Bloggen har til formål at formidle den arkitektoniske, infrastrukturelle og byplanlægningsmæssige arv og udvikling i Aarhus med henblik på at skabe opmærksomhed og debat om fremtidens Aarhus.

Metoden sker ved at følge byudviklingen i Aarhus fra forslag til færdigt byggeri gennem mediernes dækning, projektmagernes offentliggørelser, kommunens sagsbehandling af lokalplaner og fotoopdateringer af byggerierne.

Et andet vigtigt element er formidlingen af det arkitekturfaglige miljøs vækst og muligheder i Aarhus. Den aarhusianske arkitekturbranche rækker ud over det regionale og skaber merværdi for bygherrer både nationalt og internationalt. Denne udvikling skal have opmærksomhed.

Skribent

 

 

Jeg bor i Aarhus og studerer ved Aarhus Universitet med ønsker om på et tidspunkt at skrive speciale i byhistorie. Denne blog er dog ene og alene en fritidsbeskæftigelse og har ingen tilknytning til mine studier. Jeg skriver den af ren og skær lyst, som følge af en passion for arkitektur, men også arkitekturens sammenhæng med et samfunds- og byudviklingsaspekt. Det driver mit engagement.

 

Kontakt mig herunder hvis du har tips, rettelser, kritik, billeder eller anden henvendelse om indholdet.

 

 

Statistik over antal besøg i udvalgte måneder:

Juni 2010: 420 besøg / 100 unikke besøgende

December 2010: 3.900 besøg / 1.200 unikke besøgende

Juni 2011: 6.400 besøg / 2.100 unikke besøgende

 

Skriv besked