Ikke nok med det så har arkitektfirmaet med base på Kystvejen også lanceret et nyt website og logo, som led i en ny profileringsstrategi. De skriver henvendt til deres samarbejdspartnere om forandringerne:

“Kære samarbejdspartner

Der er sket noget nyt hos os – ja, faktisk flere nye ting. Da du er en vore faste samarbejdspartnere, sender vi dig denne mail med information.

Vi har valgt et nyt navn, vi har fået nyt logo og en ny og meget bedre hjemmeside.
Vores nye navn er P+P arkitekter – et navn, vi mener, er mere tydeligt og dynamisk. Og det dynamiske og enkle udtryk går igen på vores nye hjemmeside, hvor vi sætter fokus på de mange spændende projekter, vi har været og er involveret i.

På trods af alt det nye står vi naturligvis for alt det, vi hidtil har stået for – kvalitet, kreativitet og arbejdsredskaber i teknologisk topklasse i form af BIM. På den måde er intet forandret hos os – et af Aarhus ældste arkitektfirmaer.

Hvis du har lyst kan du kigge forbi vores nye hjemmeside med adressen www.pplusp.dk.
Vi glæder os naturligvis til vores fortsatte og positive samarbejde.”

En glædelig overraskelse, da deres tidligere website var noget utidssvarende. P+P viser sig klar til at møde fremtiden.

Link:

P+P

Renoveringen af almene boliger er for alvor ved at tage fat i Aarhus. Vinderne af Viby Syd er netop fundet, helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj blev vedtaget af beboerne i 2010, i Boligforeningen Ringgårdens afdeling 1 renoveres 6 boligblokke og der ud over nybygges for mange millioner på Docklands i de kommende år. Et regulært byggeboom hos boligforeningerne.

For nylig blev endnu et renoveringsprojekt præsenteret. Skovgårdsparkens 9 boligblokke i Brabrand skal renoveres fra foråret 2011 til maj 2013. De i alt 256 boliger får ny facade og energioptimiseres, så de opfylder kravene til energiklasse 2015. Det sker bl.a. ved at bore jordvarmerør 250 m ned i jorden og installering af solceller til varmtvandsproduktionen. Renoveringen betegnes af Brabrand Boligforening som:

…”den første og største af den type renoveringer i Danmark.”

De mange renoveringer hos boligforeningerne har ofte to formål: Implementering af bæredygtige energiløsninger og forskønnelse af facaden, hvor førstnævnte er med til at reducere omkostningerne, er sidstnævnte et forsøg på at gøre boligerne attraktive for ressourcestærke lejere.

Links:

– Poulsen & Partnere

– Brabrand Boligforening

[update d. 13/3-2011 kl. 20.18] Hvad er der forresten blevet af penthouseetagen, som det fremgår af Poulsen & Partneres website, at der blev projekteret med i 2008? 30 nye boliger skulle have været tilføjet.

Link:

Poulsen & Partnere

oktober7

251 kollegieboliger opføres på Daugbjergvej

Udgivet af Asbjørn Skødt i Boliger med Kommentarer lukket til 251 kollegieboliger opføres på Daugbjergvej

Jeg har anvendt formuleringen “langt om længe” en del på det seneste, og det vil også være passende i denne sammenhæng. Kollegiekontoret fik tilladelse af Byrådet i går til at opføre 251 nye kollegieboliger på Daugbjergvej bag Ceres-grunden, og det er en beslutning, der har været meget forsinket. Beskyldningerne om hvem der har ansvaret for den langsomme proces kastes gensidigt frem og tilbage mellem kommunen og Kollegiekontoret. Faktum er dog, at et nyt og yderst tiltrængt kollegiebyggeri ser dagens lys til november, og det forventes at stå færdig sommeren 2012. Det færdige kollegium tegnet af Poulsen & Partnere vil rumme 10.400 kvm med 202 1-værelseslejligheder og 49 2-værelseslejligheder.

Artikel:

Grønt lys til 251 boliger i Århus af Building Supply

Links:

Poulsen & Partnere

Kollegiekontoret

De prækvalificerede konsortier i konkurrencen om det ene af fire ungdomsbolighøjhuse på havnen er blevet afsløret. Der er tale om:

  • MT Højgaard A/S, Aart Arkitekter A/S og MT Højgaard A/S Design & Engineering.
  • A. Enggard A/S, Aarhus Arkitekterne A/S / Nord Arkitekter ApS, Sloth Møller A/S og Cenergia A/S.
  • Myhlenberg A/S, Arkitema K/S, Esbensen A/S og Niras A/S.
  • E. Pihl & Søn A/S, White Arkitekter A/S, Poulsen & Partnere A/S og Alectia A/S.
  • C.C. Contractor A/S, Cubo Arkitekter A/S / Terroir ApS og Moe Brødsgaard A/S.

Boligforeningen Ringgården er bygherre på højhuset, som vil have i alt 12 etager og 80-90 ungdomsboliger. Byggeriet forventes at begynde til april og stå færdig til sommer 2012.

Artikel:

Ungdomsboliger i højhus på Århus Havn af JP Århus