Krifa har afholdt rejsegilde på byggeriet af deres nye hovedsæde i Lisbjerg. Til det har Århus Stiftstidende skrevet en kort artikel med en meget åndssvag overskrift.

Artikel:

Krifa-hovedsædet fejrer rejsning af Århus Stiftstidende

Det kommende hotel i Østergade, Scandic Aarhus City, har også afholdt rejsegilde, og TV2 Østjylland bringer et TV-indslag derfra.

                         

Nu går fagforeningen Krifa i gang med at opføre deres nye hovedkvarter i Lisbjerg. Første spadestik blev taget i tirsdags, og byggeriet forventes færdig i maj 2012. GPP Arkitekter i Grønnegade har tegnet bygningen, og entreprenøren Gråkjær opfører den. I modsætning til Mærsk Mc-Kinney Møller holder jeg meget af glas som byggemateriale, hvorfor jeg glæder mig til at se bygningen i færdig form.

Baggrunden for det nye byggeri er Krifas beslutning om at flytte deres hovedkontor fra Randers til Aarhus. I alt kommer bygningen til at huse 350 medarbejdere inklusiv den eksisterende lokalafdeling, som flytter med ind.

Artikler:

– Første spadestik på KRIFA af GPP Arkitekter

Kristelig Fagbevægelse får nyt hovedkvarter af Lokalavisen Aarhus

Erhvervsejendomsmægleren Colliers Hans Vestergaard udbyder to endnu ikke opførte erhvervsejendomme til leje i henholdsvis Skejby og Lisbjerg. Begge ejendomme er i tre etager, er tegnet af Arkitema og minder mildest talt meget om hinanden, hvilket min formidling af dem derfor også vil gøre. Man må mistænke, at det er samme bygherre/udlejer. Klik på “Læs mere…” forneden!

LÆS MERE

En nyhed fra juni, som jeg har overset. Fagforeningen Krifa købte i 2009 en grund i Lisbjerg, hvor de vil opføre deres nye hovedkvarter (Ligger p.t. i Randers) og en ny lokalafdeling for Århus (Ligger p.t. i Brabrand). Grunden ligger ud til Djurslandmotorvejen i Lisbjerg Erhvervspark og vil komme til at rumme en bygning på 12.500 kvm i tre etager med atrier, kantine, kontorpladser, møde- og kursusfaciliteter og reception. I juni blev det så afsløret, at den 150 mio. kr. dyre bygning er vundet af gpp arkitekter og opføres af Gråkjær Industribyg i perioden oktober 2010 – 1. kvartal 2012.

Placering i det fremtidige Lisbjerg (Den gule cirkel):

Kilde: Krifa/Århus Kommune

Video af bygningen:

Kilde: Krifa/YouTube

Links:

gpp arkitekter

Gråkjær Industribyg

Tak til Thomas Hald for tippet!