Kære læser

Det er både med vemod og glæde, jeg skriver dette indlæg. Jeg har nu drevet ARKITEKTUR | AARHUS i 1½ år, men efter i dag ikke længere. Den for mig glædelige årsag til, at jeg stopper med at skrive bloggen er, at jeg er blevet ansat i et studiejob som salgs- og marketingkoordinator ved Business Aarhus under Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune.

Business Aarhus arbejder på flere niveauer med at etablere, fastholde og tiltrække virksomheder, investeringer og menneskelige ressourcer til Aarhusområdet, og det er en del af det arbejde, jeg fra d. 31. oktober kommer til at tage del i. Jeg kommer under Business Aarhus til at arbejde med at markedsføre Aarhus som erhvervsby.

Jeg får derfor ikke tid til både studiejobbet og blogarbejdet, så for mig bliver prioriteringen af studiejobbet en mulighed for, at komme til at gøre en forskel og ikke alene formidle udviklingen, hvor vigtigt et arbejde, det end også er, og jeg håber oprigtigt, at kommunen med etableringen af AND (Center for Arkitektur, Ny teknologi og Design) også vil skabe en samlende portal for formidlingen af byudviklingen i Aarhus.

Hvad betyder det her mere konkret for bloggen? Jeg stopper med at skrive nye blogindlæg, men jeg vil undtagelsesvis stadig opdatere de forskellige sider i menuen. Alt indhold vil stadig være tilgængelig som en aktuel ressource og med tiden som arkiv over udviklingen af Aarhus samt de processer, der løb forud for bestemte politiske beslutninger og udviklinger i en kort periode af Aarhus’ historie.

Fortællingen som jeg gerne vil viderebringe andre, særligt studerende som jeg selv, er, at formidlingen af en passion kan være berigende på et personligt plan, kompetenceudviklende men også et spørgsmål om at gøre sig selv interessant for virksomheder. At vise sine evner i stedet for at fortælle om dem eller lade et karakterblad fortælle om dem, og en blog kan være et effektivt redskab til at gøre dette. Jeg håber derfor, at min fortælling kan virke som inspiration for andre til at give sig i kast med digital formidling.

Jeg har virkelig nydt at skrive denne blog, og jeg håber, du min kære læser, også har nydt at følge den. Mit succeskriterium har været, at den har oplyst og været informativ, og det mener jeg selv, at jeg har opfyldt.

De bedste ønsker til Aarhus’ fremtid,
Asbjørn

14 kommentarer

Anonym på 10. oktober 2011  · 

Hej Asbjørn,

Også et tillykke med jobbet herfra, det er dog en trist nyhed at du stopper med bloggen, da det har været en yderst effektiv og informativ kilde til by-udviklingen i Aarhus!

Tak for de mange gode indlæg, du er kommet med.

Mvh
Steffen Andersen

dalgard på 11. oktober 2011  · 

Meget trist nyhed og et stort tab for Århus. For mig har denne blog siden begyndelsen været et ideal. Kvaliteten af indholdet, de jævnlige opdateringer og ikke mindst den aldrig svigtende relevans. Bedre kan det simpelthen ikke gøres.

Selvom det er ærgerligt med bloggen, vil jeg selvfølgelig ønske Asbjørn tillykke med jobbet; jeg er sikker på hans virke vil komme os allesammen fantastisk meget til gode i fremtiden.

Kristian Dalgård

Anonym på 12. oktober 2011  · 

Hej Asbjørn,

Du efterlader et stort hul, men det sætter blot dit flotte arbejde i perspektiv. Stort klap på skulderen herfra og tillykke til dig og ikke mindst dine fremtidige arbejdsgivere.

Jeppe

Asbjørn Skødt på 12. oktober 2011  · 

Tusind, tusind tak for de mange varme lykønskninger og anerkendelser af mit arbejde. Det er kommet lidt som en overraskelse, at mit arbejde med alle de faglige mangler, det har haft både i forhold til arkitekt- og byggebranchen, alligevel er blevet opfattet seriøst og troværdigt. Jeg har jo kastet mig ud i noget, som har været en læringsproces fra dag 1, men byudvikling og arkitektur har altid interesseret mig.

Jeg tager dog også formidlingsopgaven med mig. En af mine arbejdsopgaver bliver bl.a. at opdatere Business Aarhus' website, som også rummer en (dog forældet) oversigt over markante projekter for Aarhus. Hold derfor øje med, hvad der sker på businessaarhus.dk fremover, selvom oversigten ikke kommer til at blive helt så omfattende som min blog.

Rene på 16. oktober 2011  · 

Tak for en god blog!

Har fulgt med næsten fra starten, og har haft stor glæde af de hyppige opdateringer!

René

Giv kommentar