Susanne T. Nielsen, ny koncerndirektør. Kilde: C. F. Møller

Læs pressemeddelelsen herunder.

Ny koncerndirektør i Arkitektfirmaet C. F. Møller

Susanne T. Nielsen tiltræder mandag 8. august 2011 stillingen som koncerndirektør i Arkitektfirmaet C. F. Møller. Hun kommer fra en stilling som direktør i Rambøll Management Consulting.

Susanne T. Nielsen skal være driver i forhold til den fortsatte internationalisering af Arkitektfirmaet C. F. Møller, der i dag en af de største og mest anerkendte arkitektvirksomheder i Skandinavien – firmaet har mere end 300 medarbejdere og afdelinger i Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm og London.
Arkitektfirmaet C. F. Møller hentede sidste år ca. 35 procent af sin omsætning i udlandet.

”Arkitektfirmaet C. F. Møller har for længst vist sin berettigelse som et af Danmarks førende arkitektfirmaer, vist sin bæredygtighed og evne til at udvikle sig i takt med de muligheder og udfordringer, som markedet og kunderne giver. Jeg har arbejdet med vækst og internationalisering i 20 år af min karriere. At være med til at fortsætte C. F. Møllers udvikling og skabe en stærk platform for videre vækst og internationalisering gennem spændende opgaver, øget lønsomhed og en stærk organisation er et privilegium, som jeg ser meget frem til,” siger Susanne T. Nielsen.

Global vækst og øget lønsomhed

Målet er i de kommende år at intensivere det globale fokus og engagementet – særligt inden for C. F. Møllers kerneområder: sundhed, uddannelse og kultur.

Der vil være fokus på vækst og lønsomhed – og på at sikre de optimale rammer for virksomhedens konkurrencekraft. Dette skal ske bl.a. gennem udnyttelsen af den knowhow og det brand i verdensklasse, som Arkitektfirmaet C. F. Møller har. Eksempelvis på sundhedsområdet, hvor C. F. Møller pt. arbejder på opgaver som Det Nye Universitetshospital i Aarhus, The National Diabetes Center i Riyadh, Saudi Arabien, og vinderprojektet til en ny hospitalsby SpanHospital, i delstaten Kerala i Indien.

Susanne T. Nielsen refererer til koncernens bestyrelse, bestående af de ni partnere i Arkitektfirmaet C. F. Møller, og sidder i bestyrelsernes for alle C. F. Møllers datterselskaber – C. F. Møller har datterselskaber for Danmark, Norge, Sverige, England, Island, Kina og Indien.

Karriere hos Rambøll

Susanne T. Nielsen har stået i spidsen for internationaliseringen af Rambøll Management Consulting, en del af Rambøll-koncernen.
Rambøll Management Consulting har udviklet sig fra en mindre, Aarhus-baseret virksomhed til en international virksomhed med over 400 medarbejdere i 5 lande og projekter i hele verden – og mere end halvdelen af sin omsætning i udlandet.

Susanne T. Nielsen har stået for at starte datterselskaber op i Skandinavien, Tyskland og Belgien, ligesom hun har arbejdet med strategi og forretningsudvikling og optimering af virksomhedens vidensflow og organisation på tværs af landegrænser. Som konsulent har hun arbejdet med projektledelse, organistionsudvikling og effektivisering for en række offentlige kunder i ind- og udland.

Susanne T. Nielsen har gjort karriere hos Rambøll Management Consulting, hvor hun som nyuddannet startede i en konsulentstilling – dengang firmaet hed PLS Consult (1987). Efter en udstationering i Warszawa, Polen, etablerede hun firmaets internationale afdeling (1992) og fortsatte siden i det internationale spor – som vicedirektør (1999-2006) og som direktør (2006-2011).
Susanne T. Nielsen er uddannet cand. scient. pol fra Aarhus Universitet (1987).

Hun får sit primære arbejdssted på Arkitektfirmaet C. F. Møllers hovedkontor i Aarhus.

Susanne T. Nielsen afløser partner og revisor Lars Kirkegaard, der har valgt at gå på pension med udgangen af 2011.

Giv kommentar