Selvom første spadestik blev taget for to måneder siden på Urban Mediaspace/Multimediehuset modtager projektet nu en donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal på 17,4 mio. kroner.

Aarhus Kommune skriver:

Donation på 17,4 mio til Multimediehuset fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal gør det muligt at realisere projektets vision om en Multisal og en Børnesal af høj arkitektonisk og funktionel standard.

A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal donerer 17,4 mio. kr. til Multisal og Børnesal i Multimediehuset. De to sale med tilhørende garderobe, toiletter og depot etableres som et harmonisk, selvstændigt og helt centralt og iøjnefaldende element placeret i bygningens niveau 1. Indvendigt bliver salene bestykket med stærk fokus på akustik, teknik, belysning og brugerkomfort.

Nyhed:

Multimediehuset modtager flot milliondonation af Aarhus Kommune

Giv kommentar