Jeg har besluttet at skrotte Twitter til fordel for den nye boks, hvor alle kan skrive og kommentere med så mange tegn som nødvendigt. Det er den største forandring i skiftet, da mikroblogformatet og -formålet samt Twitter-boksens generelle design bevares.

Jeg forestiller mig boksen kan anvendes til tips om ny udvikling eller blot generelle kommentarer om byens udvikling og arkitektur. Kommentarer til nyheder, jeg allerede har skrevet et indlæg om, bedes fortsat skrives som kommentar til pågældende indlæg. Det er vigtigt, da jeg ikke ønsker at sprede debatten.

Samme Google-bruger der anvendes til indlægskommentarer, fast læser-boksen og +1-anbefalinger vil kunne bruges til kommentarer i “Mikroblog”-boksen. Jeg arbejder også henimod et skifte af forumløsningen til Google Groups og dermed igen styrke en universel brugerplatform.

Alle links, der mikroblogges, skal som hovedregel forkortes:

Et domæne som f.eks. www.aarhus.dk behøver ikke at blive forkortet.

Et link som f.eks. www.aarhus.dk/da/omkommunen/nyheder/2011/2-kvartal/Aarhus-faar-ny-busterminal-og-Bruuns-Galleri-bliver-stoerre.aspx skal til gengæld forkortes!

Flere gratis websites tilbyder forkortelser af links, og jeg benytter selv www.goo.gl.

Nu prøver jeg det her af og ser, hvordan det forløber. Jeg beholder Twitter-profilen, og måske vender jeg tilbage til den, hvis den nye boks af en eller anden årsag ikke skulle udarte sig hensigtsmæssig for min blog, men det må tiden vise.

Giv kommentar