…fordi jeg skal være frivillig i Studenterrådets bar om søndagen og får derfor en gratis billet. Det er måske lidt uortodokst at benytte denne blog til private salg, men festivalen nærmer sig og jeg vil ikke brænde inde med en billet til 700 kr. Det her indlæg er selvfølgelig helt undtagelsesvis.

Jeg købte billetten til “gammel” pris dvs. 700 kr., og jeg sælger den til samme pris. En ny billet til Northside er steget til 900 kr.

Så nogen interesserede?

Northside Festival er en byfestival i Aarhus, der afholdes for andet år i træk. For at drage en parallel til arkitektur, så kunne placeringen ved Ådalen, Åbyhøj ikke være mere velegnet, da der gives udsigt over Åbyhøj, Gellerup og ikke mindst Langenæs Højhusene. Det bliver spektakulært! I år præsenteres for første gang internationale navne, og de meget erfarne kræfter, der står bag festivalen, har formået at booke nogle navne, der allerede i det andet år gør festivalen til en af Danmarks største.

Jeg havde dog gerne set nogle flere alternative og indie bands, men det er også lidt derfor, jeg sælger billetten. Jeg har været på Roskilde 5 gange, og til sammenligning er Northsides musikalske program meget P3-egnet og “populært”. Northside er dog en stor musikalsk Aarhusbegivenhed, som jeg gerne vil deltage i, hvorfor det giver mere mening for mig at lave frivilligt arbejde under festivalen. Det var lidt baggrundsviden.

2 kommentarer

christianogtrine på 9. juni 2011  · 

Jeg vil meget gerne købe! Ringe på 30244386 eller skriv på t.lykke@hotmail.com. V.H. Trine

Asbjørn Skødt på 9. juni 2011  · 

Ja, billetten er hermed afsat. 🙂

Giv kommentar