Ikke nok med det så har arkitektfirmaet med base på Kystvejen også lanceret et nyt website og logo, som led i en ny profileringsstrategi. De skriver henvendt til deres samarbejdspartnere om forandringerne:

“Kære samarbejdspartner

Der er sket noget nyt hos os – ja, faktisk flere nye ting. Da du er en vore faste samarbejdspartnere, sender vi dig denne mail med information.

Vi har valgt et nyt navn, vi har fået nyt logo og en ny og meget bedre hjemmeside.
Vores nye navn er P+P arkitekter – et navn, vi mener, er mere tydeligt og dynamisk. Og det dynamiske og enkle udtryk går igen på vores nye hjemmeside, hvor vi sætter fokus på de mange spændende projekter, vi har været og er involveret i.

På trods af alt det nye står vi naturligvis for alt det, vi hidtil har stået for – kvalitet, kreativitet og arbejdsredskaber i teknologisk topklasse i form af BIM. På den måde er intet forandret hos os – et af Aarhus ældste arkitektfirmaer.

Hvis du har lyst kan du kigge forbi vores nye hjemmeside med adressen www.pplusp.dk.
Vi glæder os naturligvis til vores fortsatte og positive samarbejde.”

En glædelig overraskelse, da deres tidligere website var noget utidssvarende. P+P viser sig klar til at møde fremtiden.

Link:

P+P

Giv kommentar