Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har lavet en fotoopdatering af de to centrale byudviklingsområder Aarhus Docklands og Skejby. Det råder jeg nu bod på i første omgang med Docklands, og så følger Skejby på et senere tidspunkt i maj.

Byggeriet på havnen er endnu ikke gået i højden, som I vil kunne se på billederne. Arbejdet med fundamenterne skrider dog frem, hvor nu to byggekraner er i brug. Skurvogne, store jordbunker, maskiner og indhegning til værktøjsdepoter præger nu Pier 4, som blot tilbage i december lå helt øde hen.

[BILLEDERNE ER DESVÆRRE GÅET TABT I CYBERSPACE]

2 kommentarer

Jimmy J. Antonsen på 12. maj 2011  · 

Godt gået med de billeder, Asbjørn 🙂 Der er så langt derud, at man jo ikke lige kommer forbi og følger udviklingen i området. Jeg plejer engang i mellem at følge byggerierne fra Klintegården, som giver et rimeligt godt overblik.

Asbjørn Skødt på 18. maj 2011  · 

Efter Bloggers (Hvor jeg hoster min blog) nedbrud valgte de at slette alle indlæg og kommentarer, der var skrevet om onsdagen. De påstår selv, at alt er blevet genskabt, men det gælder dog ikke denne kommentar af Jimmy J. Antonsen, som jeg nu selv genskaber, hvilket jeg kan, fordi jeg får alle kommentarer automatisk sendt til min mail:

"Godt gået med de billeder, Asbjørn 🙂 Der er så langt derud, at man jo ikke lige kommer forbi og følger udviklingen i området. Jeg plejer engang i mellem at følge byggerierne fra Klintegården, som giver et rimeligt godt overblik."

Giv kommentar