Aarhus Kommune er i de seneste 3 måneder siden 1. januar 2011 vokset med 279 indbyggere. Næste kvartalsopgørelse vil formentlig se et fald i kommunens indbyggere på grund af Danmarks største studieby* udklækker nye færdiguddannede, som diffunderer ud i resten af samfundet.

Link:

Statistikbanken

*Målt på antal studerende pr. indbygger.

7 kommentarer

Anonym på 16. maj 2011  · 

Aarhus kommer til at suge resten af jylland tør for håndværker de næste mange år, af store projekter der kræver tusindevis af entreprenør og håndværker kan nævnes. nyt universitetshospital, letbane, marselistunnel, bynærehavnearealer til en værdi af 30 mia kr, omdannelse af gellerup til bydel, nye forstæder i lisbjerg til 25.000 indbygger – ny by ved elev 15.000 indbygger – ny by ved malling-beder 17.000 indbygger, nye bydele på ceres grunden og fragtmandscentralen søren frichs vej – godsbanegården plus mange andre store projekter.
Aarhus kører og det kører godt.

Asbjørn Skødt på 18. maj 2011  · 

"Aarhus kommer til at suge resten af jylland tør for håndværker de næste mange år,"

Mener du ikke snarere Polen? 😉

Giv kommentar