For et år siden d. 5. maj 2010 skrev jeg mit første indlæg i min nyoprettede blog, som jeg døbte ARKITEKTUR | AARHUS. At fejre en fødselsdag på et projekt som dette, har jeg aldrig gjort før. Det er derfor en meget uvirkelig følelse, jeg har, da tiden er gået meget hurtig. Jeg nyder at skrive om det der interesserer mig, og det er uden tvivl hovedforklaringen. 1 års blogskriverier er en god anledning til at gøre status på mit arbejde.

ARKITEKTUR | AARHUS har i gennemsnit hver måned ca. 5.500 besøg fordelt på ca. 2.000 besøgende. Besøgene er geografisk fordelt over hele Danmark, men 2/3 af dem kommer ikke overraskende fra Aarhusområdet. 30% af alle besøg er nye besøg.

I alt 350 indlæg har jeg skrevet i løbet af året med varierende antal hver måned afhængig af nyhedsmængden og min tid. Tidligere har det første som regel været afgørende, men på det seneste har min tid været begrænset. Ikke mindst som følge af mit praktikforløb ved Dansk Center for Byhistorie, som jeg afslutter d. 1. juni. Det er dog stadig min ambition at skrive en så dækkende og fyldestgørende blog om byudvikling, arkitektur og infrastruktur i Aarhusområdet som muligt.

Jeg vil gerne sige tak, for de mange, gode kommentarer mine indlæg får, og jeg håber, vi fremover kan fortsætte med at have diskussionerne og forhåbentlig flere af slagsen. Også i forummet!

Aarhus går en meget spændende fremtid i møde, og mit ønske er, at ARKITEKTUR | AARHUS kan blive en brugbar medspiller i den udvikling. Et sted som samler og sætter fokus på byens udvikling. Det mangler Aarhus.

8 kommentarer

Anonym på 6. maj 2011  · 

Tillykke med bloggens første mærkedag, det er en fornøjelse at følge din blog. Jeg håber det næste år bliver mindst ligeså spændende som det første.
For at skabe endnu mere debat på siden, kunne det måske være en idé at søge inspiration på en side som http://kærekbh.dk/
Tak for et stort arbejde og en super blog.

Knud

Asbjørn Skødt på 6. maj 2011  · 

Tusind tak alle!

Anonym på 8. maj 2011  · 

Tillykke, Spændende at følge din blog!

Mvh Steffen

Giv kommentar