Niels Albertsen, projektmageren bag højhusprojektet Sky Tower, har valgt erhvervsejendomsmægleren Colliers International til formidling af erhvervslejemålene i højhuset. I alt 32.500 kvm udlejes fordelt på 26 etager hver med 1.250 kvm. Det lader derfor til, at hoteldelen placeres i den lavere sidebygning.

Se den citerede beskrivelse sidst i indlægget for yderligere detaljer omkring Sky Tower eller søg på sagsnr. 25921 på www.colliers.dk, da det ikke er muligt at linke til de enkelte erhvervslejemål.

I præsentationen af Sky Tower vises nye visualiseringer af højhuset med et andet design end de tidligere visualiseringer, som dog også vises. Spørgsmålet er så, hvilke er gældende.

Følgende beskrivelse sælger Sky Tower på Colliers website:

Lejemålet er beliggende på Graham Bells Vej, 8200 Aarhus N med ugenert facadevirkning mod Randersvej – én af de mest trafikale indfaldsveje til Aarhus. Nærmeste naboer til ejendommen er Ilva, Ikea og Citroën.

Her udbydes et endnu ikke opført kontorhus til udlejning. Huset vil være velegnet til enhver form for kontor- og administrationsvirksomhed, der søger store eksponeringsmuligheder i et eksklusivt kontorbyggeri, der bliver pejlemærke for hele den nordlige bydel. Arealerne kan opdeles i mindre enheder. Hør nærmere hos ejendomsmæglerfirmaet Colliers International Danmark A/S.

Ejendommen forventes opført som de i prospektet viste råskitser / billeder, efter hvilke ejendommen bliver bygget i en meget eksklusiv og præsentabel stil. Der vil i hele byggeriet blive anvendt kvalitetsmaterialer.

Ejendommen består af en base i tre etager. Ovenpå et delareal af denne bygges et højhus på yderligere 26 etager. For lejere på eksempelvis 1. sal vil der derfor reelt være tale om en placering på 4. sal.

Højhuset bliver cirkelformet, og vil i sit arkitektoniske udtryk være en unik dansk ejendom.
Ejendommen nyopføres i samråd med lejer, hvorfor der endnu ikke er truffet endelig afgørelse for så vidt angår ruminddeling, aptering, materialevalg m.v.

Lejer overtager et færdigbygget og indflytningsklart lejemål med mulighed for individuel indretning.

Der vil blive etableret parkeringskælder i fire plan á 5.000 m2, med plads til i alt ca. 1.000 p-pladser. Parkering vil for ejendommens brugere være vederlagsfri.

Her er virkelig tale om en meget sjælden udbudt kombination af et eksklusivt byggeri og en beliggenhed med en uovertruffen eksponeringsværdi – med visuelt udsyn over Aarhusbugten og motorvej E45.

  • 32.500 m2 kontorer fordelt på 26 etager
  • Markant og unikt varetegn – udsigt over Aarhusbugten
  • Kan opdeles i enheder fra 1.250 m2 (selvstændig etage)
  • Let tilkørsel til såvel motorvej som indfaldsveje til Aarhus
  • 800 p-pladser i p-kælder
  • Årlig leje: fra kr. 950,- pr. m2

– Se sag nr. 25921 på www.colliers.dk

Giv kommentar