Schmidt hammer lassen architects udsendte i dag nedenstående pressemeddelelse, der offentliggør udnævnelsen af Kristian Ahlmark, leder af afdelingen i København, som ny partner i shl. Tre nye associerede partnere udnævnes samtidig:

Ny partner, associerede partnere og R&D ansvarlig hos schmidt hammer lassen architects

schmidt hammer lassen architects har foretaget fire udnævnelser for at styrke nogle af arkitektvirksomhedens vigtigste strategiske områder. Arkitektvirksomhedens ambition er at skabe enestående arkitektur, hvor social ansvarlighed og holistisk bæredygtighed er en integreret del af alle projekter, samtidig med at der hele tiden er fokus på sanselighed. For at styrke denne ambition er en ny partner, to associerede partnere og en R&D ansvarlig blevet udnævnt.

Kristian Ahlmark er blevet udnævnt til partner hos schmidt hammer lassen architects. Han har været en del af kontoret i København siden det blev etableret i 2001 og har bevist sit arkitektoniske talent i en lang række markante projekter. I 2006 blev han associeret partner, og han har været primus motor på mange danske og internationale projekter. Kristian Ahlmark vil fortsætte med at arbejde internationalt og han vil derudover, som leder af kontoret i København, være ansvarlig for at udvide og udvikle schmidt hammer lassen architects’ aktiviteter i Københavns- og Øresunds-området.

Chris Hardie er blevet udnævnt til associeret partner og leder af kontoret i Asien. Han kom til schmidt hammer lassen architects’ kontor i London i 2008 og har siden været involveret i og ansvarlig for en række markante projekter. Siden november 2010 har Chris Hardie været ansvarlig for arkitektvirksomhedens aktiviteter i Kina og Asien, og han vil fortsætte med at øge aktiviteterne i Asien og udvide kontoret i Shanghai.

Rasmus Kierkegaard er blevet udnævnt til associeret partner. Han har været del af schmidt hammer lassen architects siden 2003 og har været involveret i mange af de største danske og internationale konkurrencer, arkitektvirksomheden har deltaget i. Han er leder af konceptudviklingsafdelingen og medvirker med sin baggrund og store erfaring til at implementere innovative arkitektoniske løsninger i de konkurrencer, som arkitektvirksomheden deltager i.

Torsten Sack-Nielsen er blevet udnævnt R&D ansvarlig og kommer dermed til at stå for Research & Development-afdelingen hos schmidt hammer lassen architects. Han kom til tegnestuen i 2006 og blev i 2008 udnævnt til ansvarlig for bæredygtighed. Med sin omfattende viden om bæredygtige og intelligente materialer vil Torsten Sack-Nielsen fortsætte med at sikre, at den allernyeste internationale viden er en integreret del af schmidt hammer lassen architects’ projekter.

“Udnævnelserne understreger, at schmidt hammer lassen architects er en arkitektvirksomhed i konstant udvikling, og vi er stolte af at udvide ledelsesstaben med disse fire talentfulde arkitekter,” siger CEO Bente Damgaard.

schmidt hammer lassen architects inviterer samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner til en reception torsdag den 28. april 2011 fra kl. 15.00 til 18.00 på vores kontor i København, Flæsketorvet 68, København V, til at fejre disse udnævnelser.

Fakta:
De nyudnævnte medlemmer af ledelsesteamet er:

Partner, Kristian Ahlmark, Head of Copenhagen Office
Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2001. Senest har Kristian Ahlmark været involveret i de vindende konkurrenceforslag til det nye Koncert, Kongres og Hotel i Malmö og konference- og hotelprojektet Saltkrystallerne i Helsingborg.

Associeret partner, Chris Hardie, Head of Asia Office
Uddannet fra Scott Sutherland School of Architecture, Aberdeen, Scotland in 2001. Senest har Chris Hardie været involveret i Halifax Hovedbibliotek og Highlands Branch Biblioteket i Edmonton, hvilke er medvirkende til at schmidt hammer lassen architects nu også arbejder i Canada.

Associeret partner, Rasmus Kierkegaard, Head of Concept Development
Uddannet fra Arkitektskolen Aarhus i 1999.
Senest har Rasmus Kierkegaard været leder af konkurrenceforslagene til Urban Media Space i Aarhus og Schwabinger Tor Hotel-projektet i München i Tyskland.

Research & Development Responsible, Torsten Sack-Nielsen Uddannet fra Delft University of Technology i Holland i 2003.
Senest har Torsten Sack-Nielsen arbejdet med kontorbygningen Krystallen, som netop er blevet indviet i København, og 0-energi-kontorbygningen Grøndalsvej i Aarhus.

Giv kommentar