TV2 Østjylland har interviewet ejendomsinvestoren Rune Kilden fra selskabet Norcap i programserien “Kurt kom forbi”. I interviewet fortæller Rune Kilden om sin skolegang, privatliv, faglighed og så selvfølgelig om det store Light*house-projekt. Det bemærkes, at han kalder sig selv: “Bare Rune fra Fredericiagade”.

Programmet afslører lidt nyt i forhold til Light*house. TV2 Østjylland er med, hvor Rune Kilden underskriver aftalen med ejendomsmæglerne i Nybolig Bruuns Bro, der har fået til opgave at sælge lejlighederne i første etape. JP Aarhus har efterfølgende skrevet en artikel – som jeg linker til – om lige netop dette. En række nye visualiseringer af Light*house vises samtidig, som kan ses ved at trykke “Læs mere…”. Jeg beklager kvaliteten af dem, men de er simpelthen blot screenshots fra indslaget.

                                             

Artikel:

Prisskilte klar til Lighthouse-boliger af JP Aarhus

3 kommentarer

Anonym på 18. april 2011  · 

Hej

HAr du tænkt dig at lave en løbende opdatering af Lighthouse-siden på skyscrapercity.com?
Ser jo ud til at projektet er i live igen nu!!

Asbjørn Skødt på 18. april 2011  · 

Alle billeder vil blive vist her på bloggen, men det kan sagtens ske, at jeg vil vise billeder på SSC. I hvert fald når/hvis højhuset opføres, så vil jeg vise billeder begge steder. Der skal dog ikke herske tvivl om, at jeg lægger og vil lægge alle mine kræfter i ARKITEKTUR | AARHUS.

Men nu, hvor du nævner tråden, så tror jeg, at jeg vil genoplive tråden. Så må vi se, om den også forbliver levende.

Anonym på 18. april 2011  · 

Hej

JEg vil også poste lidt derinde med meninger og nyt fra projektet, såsnart der sker noget nyt. Men kan se du satte gang i tråden på SSC igen, så lad os håbe en masse vil deltage derinde!!!

Giv kommentar