Nu nærmer byggestart på Urban Mediaspace (Kendt som Multimediehuset) sig med drastige skridt. Sidste entreprise i Urban Mediaspace er underskrevet af Aarhus Kommune og entreprenøren Aarsleff med hovedsæde i Åbyhøj. Den 125 mio. kroner dyre kontrakt indebærer etablering af byggegrube og konstruktion af den nye kajfront.

Hele entreprisens indhold:

  • Ramning af spuns og pæle
  • Nedbrydning af eksisterende kajkonstruktioner
  • Grundvandssænkning
  • Jordhåndtering i forbindelse med byggegrube
  • Ændring af kajkonstruktionerne

Det har tidligere været meldt ud, at byggestart vil ske i august, men den nye melding fra i dag er, at det vil ske i juni, så der er blot to måneder til den største og vigtigste enkeltstående investering i Aarhus’ fremtid i nyere tid. Al finansiering, lokalplanarbejde og praktiske forhold såsom entrepriser er på plads, hvilket betyder, ingen hindringer er i vejen for den snarlige realisering af projektet.

Artikel:

Aarsleff vinder stor kontrakt på milliardprojekt af Building Supply

Giv kommentar