Som jeg tidligere har rapporteret vil DBU Jylland i samarbejde med idrætsklubben TST, Langkær Gymnasium og Aarhus Kommune opføre et fodboldcenter ved Langkær Gymnasium i Tilst. Den plan er nu så fremskreden, at første spadestik på byggeriet blev taget i dag. Den oprindelige plan var dog at være færdig til U21 EM til sommer. Den sene byggestart gør det urealistisk, hvorfor det nye mål er januar 2012.

TV-indslag:Arkitema har tegnet det nye projekt, der også er blevet opgraderet med flere dobbeltværelser i forhold til den oprindelige plan. Ud over de i alt 35 dobbeltværelser vil bygningen også rumme administration for DBU Jylland og DBU Jylland Region 3 samt en ny kunstgræsbane bekostet af Aarhus Kommune.

Artikler:
Byggestart på nyt fodboldcenter af DBU Jylland
Første spadestik til DBU-center af Århus Stiftstidende

Østjylland i dag af TV2 Østjylland

Tidligere indlæg
DBU Jylland opfører nyt hovedkvarter i Tilst, 25. juni 2010

Giv kommentar