Jeg har tidligere skrevet om Aarhus Kommunes infrastrukturkonference, som afholdes denne fredag d. 18. marts kl. 09.00-12.00. Jeg deltager, og formålet er at formidle konferencens oplæg og debatter, hvilket jeg vil nedfælde i en berettende artikel i løbet af weekenden (Hvis der er nok stof). Jeg skriver formentlig nogle Twitter-opdateringer i pauserne, så følg gerne med på bloggen i tidsrummet. Der vil dog ikke være tale om live blogging, så jeg kan ikke love, hvor meget, jeg får skrevet, når det begrænses til pauserne. Jeg overvejede at liveblogge, men dybest set at liveblogge en kommunal infrastrukturkonference på ARoS virker ude af proportioner.

Det er heldigt for mig, at jeg ingen undervisningstimer har om fredagen i dette semester, så jeg har tid til konferencen. Just in case you wondered.

Tidligere indlæg:

Aarhus Kommune afholder konference om infrastruktur

Giv kommentar