De aarhusianske arkitekter i aart architects fik i dag overrakt Bæredygtig Beton Prisen for deres hovedkvarter til DANVA i Skanderborg. Det skete under Bæredygtig Beton Konferencen, der blev afholdt i Musikhuset Aarhus. Konferencen afholdes med to års interval, og prisen er indstiftet af Dansk Beton.

Formand for dommerkomitéen og partner i C. F. Møller Julian Weyer udtaler:

Danva Vandhuset sætter bæredygtighed i fokus gennem et smukt, fremtidssikret og rationelt tænkt byggeri. Huset gør på fornemmeste vis opmærksom på, hvordan beton kan bidrage til spændende og oplevelsesrige løsninger på den markante udfordring med at aflede regnvand lokalt frem for at belaste kloaksystemet.

Den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels deltog ligeledes på konferencen for at modtage Betonelement-Prisen og den medfølgende Jørn Utzon-statuette. Den fornemste arkitekturpris i Danmark. Fire priser blev i alt uddelt under konferencen.

Artikler:

aart wins sustainable design award af aart architects

Betonpris til vandhus i Skanderborg af Building Supply

Aarhus-arkitekter vandt beton-pris af JP Aarhus

Giv kommentar