D. 18. marts kl. 09-12 afholder Aarhus Kommune en infrastrukturkonference på ARoS under titlen “Trafik Aarhus 2030”. Baggrunden lyder:

“Byrådet ønsker en afklaring af behovet for langsigtede investeringer i infrastrukturen i Aarhus Kommune. For at samle input til arbejdet, inviteres væsentlige interessenter til denne opstartskonference.”

Hvornår er man en væsentlig interessent? Det fremgår ikke tydeligt, hvorvidt konferencen også er for almindelige, dødelige interesserede. Tilmelding skal ske inden d. 14. marts enten pr. tlf. 89402601 eller mail jnist@aarhus.dk. Maks. 2 personer pr. organisation kan tilmeldes.

Følgende holder oplæg i programsat rækkefølge: Indledende bemærkninger af rådmand for Teknik og Miljø Laura Hay, transportminister Hans Christian Schmidt om statens infrastrukturpolitik for Østjylland, trafikforsker Henrik Harder om sammenhængen mellem infrastruktur og vækst, formand for Kattegatkomitéen Jens Kampmann om Kattegatbroens betydning, Michael Svane fra DI-Transport om godsudviklingen i Aarhusområdet, en repræsentant fra en uannonceret østjysk virksomhed om emnet persontransport og afsluttende bemærkninger af rådmand Laura Hay.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og debattere oplæggene og problemstillingerne.

Dokument:
Infrastrukturkonferencen – Trafik Aarhus 2030

Giv kommentar