De to øverste etager i KPMG-huset ved Bruun’s Galleri rummer lejligheder med en unik udsigt over Aarhus. To af dem er i øjeblikket til salg med priser på henholdsvis 11 mio. kroner (16. etage) og 17,5 mio. kroner (17. etage). Tydeligvis for et mere eksklusivt segment af befolkningen. Nu er det ikke min hensigt at fungere som reklamesøjle for ejendomsmæglere, så yderligere detaljer er derfor ikke relevante. Billederne, der medfølger lejlighedspræsentationerne, er til gengæld. Tag et kig inden for i lejlighederne og ikke mindst tag et kig ud af lejlighederne, hvor bl.a. regnbuen kan nydes til fulde! Billederne hos Nybolig er helt friske, hvor i mod billederne hos Lilienhoff er af ældre dato, da den nye godsbane til havnen stadig anlægges, og Z-husets fundament endnu ikke er støbt.

Links:

2 kommentarer

Anonym på 15. februar 2011  · 

Hej denne kommentar hører ikke til her, men jeg kunne ikke finde en kommentar mulighed inde på højhuspolitikens side, men her er den.
Du skriver at isbjerget bliver 40 m men den rigtige højde bliver på
45m for tårn 1
39m tårn 2
36m tårn 3
33m tårn 4
jeg kan godt se at man kan tage fejl for i lokalplanen http://gis.aarhus.dk/lokalplaner/pdf/Aarhus/Pdf/LOKPLAN.150/858!.pdf er der taget et hus med som ligger foran isbjerget men som ikke er aktuelt endnu, og det bliver på 40 m.
og en lille note, Europa huset er ikke længere 40 men 44m efter at der blev bygget en penthouse øverst oppe for et par år siden, men glimrende side bliv venligst ved, den er rigtig god.

Asbjørn Skødt på 16. februar 2011  · 

Tak for informationen! Jeg vil korrigere det med det samme. Ved du noget om etagetantallet for de 4 tårngrupper?

Rettelser kan også indsendes til min mail: asbjoern.skoedt[snabela]arkitekturaarhus.dk

vh. Asbjørn

Giv kommentar