Nu er det jo ikke selve byggeriet, der er spændende for de fleste, men mere hvad det resulterer i. Ikke desto mindre er byggeriets symbolværdi for byudvikling og økonomisk vækst stor. Spørgsmålet er nu ikke længere, hvor byggekranerne i Aarhus er, men i stedet hvor mange. Det er en tilfredsstillelse og glæde at tage del i den vækst, Aarhus oplever i øjeblikket, men det har også haft sin ventetid. Det har krævet tålmodighed at bevare optimismen generelt og særligt omkring Aarhus Docklands. Områder som Skejby har til gengæld fuldstændig trodset finanskrisen, så for mange af os har tiltroen aldrig manglet. Aarhus har trods alt en hel del strukturelle forhold, der begunstiger byen.

Til at supplere min fotoopdatering for nogle dage siden, hvor jeg viste udsigten fra Ringgadebroen, er nu nedenstående panoramabillede fra samme sted. Tusind tak til Jimmy J. Antonsen for at have taget dette fantastiske billede og tilladt mig at vise det her. Hvor mange byggekraner er der (Endog uden Skejby og Aarhus Docklands)?

Panorér ->

Sample picture for scroll box: Milford Sound, New Zealand

Det lader til, at bl.a. Internet Explorer 8 ikke viser billedet korrekt. Jeg anbefaler i stedet Google Chrome som browser. Det er på alle tænkelige måder en mere intuitiv browser, og den viser også billedet korrekt.

Giv kommentar