TV2 Østjylland bragte i går et indslag om nedrivningen af byhusene ved Randersvej for at gøre plads til i første omgang busbaner og senere letbane. Nedrivningen er ved at være færdig syd for Skovvangsvej, og derefter følger nedrivningen nord for Skovvangsvej. TV2 Østjylland fortæller godt nok, at det sidste hus er nedrevet, men da jeg cyklede hjem ved 16-tiden i går, stod der stadig to byhuse. Det er selvfølgelig en petitesse, da de vil begge være fortid på mandag.

Indehaveren af Brdr. Sejr Motorcykler fortæller ydermere om sin kamp for at bevare sin butik og værksted. Planerne for det nu golde område kan læses mere om i nedenstående indlæg.

Tidligere indlæg

Lokalplan for busprioritering mellem Stjernepladsen og Ringvejen delvist vedtaget, november 2010 [metakommentar: lokalplanen er selvfølgelig vedtaget nu]

TV-indslag

Sidste hus i ruinerne af TV2 Østjylland

Giv kommentar