Grunden hvor Z-husets fundament ligger, og hvor det var meningen Z-huset skulle opføres bliver nu ikke i dets nuværende form en realitet. I stedet har projektmagerne Søgaard Ejendomme og Marselis Ejendomme besluttet at udskrive en arkitektkonkurrence for et projekt i mindre skala. Projektet får nu kun 4.200 kvm erhverv og 180 boliger. Vinderen afsløres sidst i januar. Udviklingschef Steen Kodahl fra Søgaard Ejendomme fortæller til Børsen:

“Vi har i efteråret gennemført en arkitektkonkurrence, hvor fire kandidater har budt ind med hver deres forslag. Vi forventer at kunne offentliggøre navnet på vinderen inden udgangen af januar.”

Planen at begynde byggeriet i slutningen af 2011 holder stadig. Dorte Mandrups Z-huset var smukt. Sikke en skam.

Artikel:

Prestigebyggeri får nyt udseende af Building Supply

Giv kommentar