TV2 Østjylland bragte i går et indslag om det forestående byggeboom i Aarhus. Indslaget, der kan ses i deres videoarkiv, bringer optagelser fra byggeriet på Aarhus Docklands suppleret med kommentarer fra fagfolk i den lokale byggebranche. Dejligt at se nogle af de mange milliarder, der vil blive investeret i løbet af de kommende år, i arbejde. En kort bemærkning knyttet til det første interview, som er med en sjakbajs på Bestseller-grunden. Det må efterhånden uofficielt antages at byggeriet er gået i gang, selvom det ceremonielle første spadestik eller grundstensnedlæggelsen stadig mangler.

Nu er det efterhånden ved at være lige op over. I løbet af 2011 og 2012 vil følgende store byggerier være i gang: Isbjerget, Light*house, ungdomsbolighøjhuse på Aarhus Docklands og Søren Frichs Vej, Bestseller, Navitas, Multimediehuset, første etape af letbanen, Højhus Værkmestergade, Det Nye Universitetshospital, Godsbanen, Scandic Aarhus City, Vestas og Moesgård Museum.

Dertil kan føjes en række jokere såsom Sky Tower, kommende udbud på Aarhus Docklands og endnu ukendte byggerier på bl.a. Ceres-grunden.

TV-indslag:

Oplever byggeboom af TV2 Østjylland

Giv kommentar