Jeg henvendte mig i en mail til Bestseller i går, da det har undret mig, første spadestik endnu ikke er afholdt, og svaret kom prompte mandag formiddag:

Vi har valgt ikke at afholde 1. spadestik. Vi har lige nu fuld fokus på at lave vores byggegrube, og har derfor valgt at bruge vores kræfter 100% på det.

Vi har til gengæld rundsendt et nabobrev til alle vores kommende naboer, som opstarten på et godt naboskab.

Det undrer mig, de ikke holder en art ceremoni i forbindelse med byggeriet. Bestseller afholdt første spadestik i 2010 på deres nye logistikcenter ved Haderslev med en efterfølgende nyhed på deres website.

7 kommentarer

Asbjørn Skødt på 3. februar 2011  · 

Sådan er det nogen gange med private virksomheders byggerier. Vestas HQ-byggeriet var også fremskredent før Arkitema lagde visualiseringer ud, og for den sags skyld afslørede, at de var arkitekterne bag. Første spadestik blev heller ikke afholdt.

Måske kan det også hænge sammen med, at der er tale om flytninger af arbejdspladser/hovedkvarterer, hvorfor byggeriet ønskes igangsat mere diskret. Vestas fra Randers og Bestseller fra Brande (Omend de påstår hovedkvarteret fremover stadig vil ligge i Brande). KRIFA har til gengæld lige afholdt første spadestik på trods af, det er en flytning fra Randers.

Marina House og Bestseller er ind til videre de eneste byggerier på Aarhus Docklands, som ikke har afholdt første spadestik. Marina House kan jeg forstå. Bestseller kan jeg ikke taget betydningen og størrelsen i betragtning. Byrådet tillod lokalplanen hovedsageligt pga. de mange arbejdspladser (Ca. 500), der medfølger, så det burde være et byggeri, kommunen kunne have et ønske om at "fejre". Havde der været tale om boliger, var tårnet ikke blevet tilladt i lokalplanen.

Mikael Lyk Madsen på 3. februar 2011  · 

^^ Det er svært at blive klog på Bestseller, de fremstår ikke ligefrem særlig informative når det drejer sig om nybyggeri og den slags.

Det tyder dog ikke ligefrem på at de er på vej væk fra Brande, de skulle angiveligt have opkøbt masser af jord omkring det nuværende hovedkvarter: http://aoh.dk/artikler/bestseller-koeber-op-i-brande

Giv kommentar