Magistraten tiltrådte i dag indstillingen om at bevilge 80,3 millioner kroner (i løbende priser) til byggemodning af Pier 2 ved Bestseller og Navitas. Pengene vil bl.a. blive brugt på kanaler, cykelramper, spejlbassin mellem Bestseller og Navitas, broer, tunnel til parkeringskælder under Navitas og byinventar. Byrådet skal nu vedtage indstillingen, hvorefter arbejdet løbende vil blive udført med afslutning i 2014.

Dokument:
Anlægsbevilling vedrørende De Bynære Havnearealer – Byggemodning Pier 2

4 kommentarer

Thomas Wiberg på 4. januar 2011  · 

Hejsa!!

Nogen der ved noget om, hvornår der er første spadestik på Bestseller byggeriet?
Jeg har kun hørt, at det skulle være i starten af dette år?

Asbjørn Skødt på 4. januar 2011  · 

Ingen officiel dato er givet, andet end det bliver i denne måned.

Thomas Wiberg på 4. januar 2011  · 

Okay synes ellers jeg er ret godt inde i diverse projekter, men har aldrig læst nogen officiel udmelding fra bestseller, hvor de omtaler tidspunktet for første spadestik på deres domicil på Århus havn, og hvornår det forventes færdigt!! Men håber du har ret i, at de går igang i løbet af januar.

Asbjørn Skødt på 5. januar 2011  · 

Det er fordi, Bestseller aldrig er kommet med en officiel udmelding. Århus Stiftstidende har to gange nævnt januar, og når de nævner det, så er det fordi, de har snakket med nogen i Bestseller, ellers ville de ikke komme med en sådan påstand.

Jeg ser heller ingen grund til, at det ikke burde være januar. Bestseller har ventet længe på dette byggeri.

Jeg besøger selv næsten dagligt Bestsellers website i forventning om nyt.

Giv kommentar