Byrådspolitikerne har besluttet, at den nye midtbyskole skal placeres ved den nedlagte Skt. Annagade Skole, som i dag huser en række børne- og voksenaktiviteter. Skolen i N.J. Fjordsgade nedlægges derfor, men omdannes i stedet til et forenings- og fritidscenter.

Thomas Medom fra SF udtaler til JP Århus:

“Valget har reelt stået mellem at renovere N.J. Fjordsgade Skole eller at bygge en helt ny folkeskole, og med de to valgmuligheder har vi ønsket at prioritere moderne pædagogiske rammer frem for at forsøge at skabe et nyt læringsmiljø på en 100 år gammel skole. De andre bud, der har været på banen, er strandet på økonomien eller de bygningsmæssige begrænsninger”

Den nye midtbyskole sendes i høring inden jul.

Dokument:

Aftale om ny folkeskole i Århus Midtby

Artikler:

Midtbyskole er placeret af JP Århus

Her skal den nye midtbyskole ligge af Århus Stiftstidende

Giv kommentar