Jeg skrev for nogle dage siden under sektionen “Debattér” rygtet, at bricks skulle have købt DSB’s sidste ejendom i Værkmestergade, og dermed være dem, som arbejder med et højhusprojekt på grunden. Det viser sig nu at være sandt, omend ordet “højhus” ikke specifikt nævnes, så må det nu mere end antages at være det fremtidige formål for grunden. DSB har fået deres udvidelse i Sonnesgade godkendt, hvorfor de udflytter deres sidste aktiviteter i Værkmestergade i starten af 2012, og ind til da vil bricks sammen med kommunen og arkitekterne hos C. F.Møller arbejde med en konkret plan for grunden, der rummer i alt 13.575 kvm.

Vi kan forvente at høre nærmere om bricks’ intentioner i starten af 2011.

Artikel:

Stor DSB-ejendom skal omdannes til boliger og butikker af Building Supply

Giv kommentar