Aalborgensiske 2E Ejendomme har solgt et boligprojekt på adressen Kalmargade 40 til Lærernes Pension. Boligprojektet på 4 etager indeholder 76 lejligheder á 2 værelser med byggestart i begyndelsen af det nye år. Kalmargade løber parallelt med Randersvej lige før Randersvej krydser Hasle Ringvej, og det er glædeligt at se området blive mere urbaniseret i forventning af den kommende letbane. Se nærmere placering og grundplan under linket “Bilag til kommunens sagsbehandling”. Arkitekterne bag den nye bygning skriver 2E Ejendomme intet om.

Dokument:

Bilag til kommunens sagsbehandling

Artikel:

2E Ejendomme sælger stort boligprojekt i Århus af Building Supply

Links:

2E Ejendomme

Lærernes Pension

2 kommentarer

Asbjørn Skødt på 21. december 2010  · 

Jep, det er den. Tak for fundet. Nu kender vi den nøjagtige placering, da jeg ikke helt ville udelukke, at der kunne være tale om, at en del af parcelhusområdet blev nedrevet. Forhåbentlig sker det også inden for en årrække.

Giv kommentar