GPP Arkitekter meddeleler på deres website, at de har vundet det nye campus for University College Nordjylland i Aalborg. Konkurrenceforslaget IMAGO imponerede dommerne, men sejren resulterer dog ikke umiddelbart i et byggeri, da UCN har måttet erkende, at det økonomiske grundlag for at opføre det nye campus er forsvundet med vedtagelsen af den nye finanslov i Folketinget.

GPP Arkitekter vandt det 35.000 kvm store bygningskompleks i et team bestående af MT Højgaard, Thing & Wainø, Ulla Kærvang og Kontur Arkitekter maa.

Video af det vindende konkurrenceforslag:

Jeg fik tilsendt en mail om nyheden af GPP Arkitekter, og jeg vil med glæde modtage mails fra tegnestuer, der enten står bag tegningerne til en ny bygning i Århusområdet, eller er Århusbaseret og vinder i ind- eller udland. Tak!

Artikel:

GPP har vundet UCN af GPP Arkitekter

Giv kommentar