Zenit Company House i Hasle tegnet af Aarhus Arkitekterne står nu færdig med sin første etape, som udlejes til firmaerne Tryg, rgd revision, NCC og Otra. Blot 1.542 kvm af de 7.952 kvm står ledige, og de to resterende etaper af Zenit Company House bygges, når der opnås kontrakt med en eller flere lejere.

Link:

Zenit Company House prospekt

2 kommentarer

Rene B på 17. december 2010  · 

Det var godt nok også på tide. Kan huske at byggeriet gik i gang, da jeg flyttede til byen i 2007.
Så en lang proces må man sige, men godt at se at det nu står færdigt.

Asbjørn Skødt på 17. december 2010  · 

Jeg tror, NCC bevidst har trukket byggeriet i langdrag under finanskrisen pga. manglende lejere. De har ikke ligefrem skyndet sig, når de så også skriver at etape 2 kan stå færdig 12 måneder efter kontraktindgåelse og etape 3 efter 18 måneder.

Giv kommentar