Efter at have søgt en egnet forumsoftware i et stykke tid, har jeg nu endelig fundet løsningen takket være nabble.com, der gør det muligt for mig at embedde/indlejre et forum med gratis hosting. Jeg har derfor åbnet yderligere op for debatten på min blog, men det er dog i modsætning til kommentarer nødvendigt at registrere sig som bruger i en nem proces for at kunne deltage. Mit ønske med inkluderingen af et forum er at gøre det muligt for ligesindede at diskutere den udvikling, Århus i disse år gennemgår, og ikke mindst gøre det muligt at dele sine egne visioner for fremtidens Århus. Indlæg behøver ikke nødvendigvis direkte at knytte sig til Århusområdet, men arkitektur, infrastruktur og byudvikling er selvfølgelig temaerne.

Jeg håber, I – mine efterhånden mange læsere – vil tage imod mit initiativ!

Debattér

Giv kommentar