VIA University College er i øjeblikket i færd med at opføre et Campus Skejby for de århusianske sundhedsuddannelser, men ønsket er på sigt også at samle pædagog-, lærer- og socialrådgiveruddannelserne i et fælles campusbyggeri i centrum. De har kig på flere potentielle grunde, men favoritten lader til at være Ceres-grunden. De nævnte uddannelser er i øjeblikket spredt på 4 forskellige adresser i Århus bl.a. Nobelparken. Konkretiseres planerne kan Aarhus Universitet dermed se frem til at få en ledig bygning i Nobelparken og Lærerseminariets grund til udvikling sammen med det kommende højhus på Lille Barnow-grunden.

Lokalplanen for Ceres-grunden gik i stå over sommeren, men JP Århus rapporterer, den skulle være under forberedelse til, at Byrådet kan 1. behandle den inden for “få uger”.

Artikel:

VIA vil bo på Ceresgrunden af JP Århus

Giv kommentar