Jeg har ikke besøgt developer Steen Mengels website i efterhånden et par måneder, men i min egenhændige og ufrugtbare research af Langelandsgadebyggeriet (Læs næste indlæg og se kommentarer) kom jeg forbi websitet, som dog viste sig at rumme en anden nyhed. Siden sidst er der blevet uploadet en skitsetegning/visualisering af et muligt boligbyggeri ved Nørreport (For enden af Høegh-Guldbergs Gade).

Den omtalte grund for enden af Høegh-Guldbergs Gade:Jeg har før set forslaget på Arkitektfirmaet Metin Aydins website (Hvor forslaget er fra juni 2008), og siden har jeg med mellemrum ærgret mig over, at grunden endnu ikke er blevet bebygget. Den er nem at overse i det daglige, da den ikke fremstår tydeligt i omgivelserne, men når man først har fået øjnene op for mulighederne, så slipper tanken ikke en. Lad os håbe Steen Mengel har succes med at udnytte grundens potentiale, også selvom jeg ikke helt er solgt på arkitekturens holdbarhed.


Vis stort kort

Tidligere indlæg:

Steen Mengel bygger som en anden Bob

Link:

Mengel Ejendomme
Arkitektfirmaet Metin Aydin

4 kommentarer

Jimmy J. Antonsen på 30. november 2010  · 

Ville ønske byggeriet gik helt ned til krydset, altså at bygningen tog hele hjørnet med. Der er lige nu et ganske lille "parkanlæg" på hjørnet, som jeg endnu aldrig har set brugt af mennesker, så lad os få bygget på hele området i stedet for kun denne "lille" bygning.

Asbjørn Skødt på 30. november 2010  · 

Ja, jeg er sådan set enig, omend et lille åndehul i byen ikke gør noget. Grunden med mikroparken må være kommunalt ejet, og jeg tror ikke, kommunen har nogen interesse i at bebygge grunden. Det er den for lille til.

Leif Petersson på 1. december 2010  · 

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

Giv kommentar