Jeg er blevet inviteret som en blandt flere deltagere til at holde et oplæg til det næste Pecha Kucha arrangement i Århus, der afholdes på torsdag d. 2. december kl. 20.00 på Entré Scenen. Pecha Kucha er en præsentationsform, hvor man får 20×20 sekunder til at fortælle om et emne, så det er en form med både afgrænsning og hastighed. Mit oplæg vil handle om, hvad der gør arkitektur og byudvikling fascinerende. Hvis du er interesseret i at høre mit oplæg eller møde mig, så er du selvfølgelig velkommen, da det er et åbent og gratis arrangement.

Hvad er Pecha Kucha i Århus helt nøjagtigt (Citeret fra Pecha Kucha Night Aarhus):

I mere end 300 byer verden over mødes kreative sjæle hver måned til Pecha Kucha Night for at inspirere hinanden og snuse til andres tanker og ideer. I marts 2009 kom fænomenet til Århus.

Til Pecha Kucha Night præsenterer en række deltagere 20 elementer – det kan være billeder/lydklip/preformance/digte/videoklip. De har 20 sekunder til at fortælle om hvert element.

20×20 konceptet sikrer at tilskuerne får et kort og intenst billede af hver af deltagernes projekter, ideer, tanker og produkter. Deltagerne er typisk iværksættere, designere, arkitekter, kunstnere eller musikere – folk fra vidt forskellige brancher. Fælles for alle er dog, at de brænder for det, de laver.

Alle er velkomne til at fortælle om deres projekter på 20×20 sekunder til Pecha Kucha Night.

Der er Pecha Kucha Night i Århus omtrent en gang i kvartalet. Det er gratis at komme ind og alle er velkomne.

Pecha Kucha Århus er non-profit og arrangeres af frivillige kræfter.

Link:

Pecha Kucha #7

2 kommentarer

Nikolaj på 3. december 2010  · 

…og det var et rigtig godt oplæg, Asbjørn! Jeg nåede ikke at fange dig hverken i pausen eller efter arrangementet, men så kan jeg jo passende bruge din blog.

Det var en rigtig fin levendegørelse af din blog, synes jeg. Samtidig med at du berørte hvorfor arkitektur og byudvikling er vigtigt for os allesammen, fik vi et indblik i hvorfor det er særligt vigtigt for dig. Og oplevelsen af et menneske som er drevet af det personlige engagement er helt central for os i Pecha Kucha-teamet.

Tak for bidraget!

Mange hilsener
Nikolaj, Pecha Kucha Aarhus

Asbjørn Skødt på 3. december 2010  · 

Tak for feedbacken. Jeg havde desværre alt for lidt tid til at fortælle om alt det, jeg gerne ville ved hvert dias. Derfor opstod der nogle pauser ind i mellem, fordi jeg vidste, hvis jeg begyndte på den næste sætning, så ville det tage længere end den tid, der var tilbage på diaset, og så lod jeg hellere være. Jeg kunne godt have ønsket mig, at der var nogen – som efter det hele var slut – var kommet hen, og havde sagt det var gået ok, men det gør du jo så nu. Tak!

vh. Asbjørn

Giv kommentar