oktober8

Resultatet af Kattegatkomitéens møde med Transportministeren

Udgivet af Asbjørn Skødt i Infrastruktur med Kommentarer lukket til Resultatet af Kattegatkomitéens møde med Transportministeren

Mødet mellem Kattegatkomitéen og Transportministeren i går bekræftede ministerens intentioner om at sørge for, at Folketinget får det tilstrækkelige grundlag for at kunne træffe en principbeslutning inden 2013. Et nyt årstal er dog blevet introduceret til debatten (2011 vs. 2013), og det kræver ikke en krimiforfatter at gennemskue, at dette tal er 2012. Årstallet afsløres i to smukt identiske udtalelser til JP Århus.

Hans Christian Schmidt udtaler:

“Vi får nu det, der skal til for at træffe en beslutning. Vi har sikret os, at vi ikke sidder i en situation i 2011 eller 2012 uden et tilstrækkeligt beslutningsgrundlag.”

Nicolai Wammen udtaler:

“Vi fik det, som vi kom efter. Ministeren har givet tilsagn om, at Folketinget får det nødvendige beslutningsgrundlag hurtigst muligt. Vi håber, at det kan ligge der allerede i 2011, men ellers i 2012.”

Det interessante er, hvordan Kattegatkomitéen og Transportministeren efter mødet taler meget mere samstemmende og afklaret, men formålet med mødet har netop også været at skabe dialog mellem de to “fronter”. Transportministeren har som resultat fået tøjlet Kattegatkomitéens rebelske kommunikation, og Kattegatkomitéen har fået tilsagn om en principbeslutning i senest 2012. Se også et interview med Hans Christian Schmidt i TV2 Østjyllands indslag om mødet.

TV-indslag:

– Broen kom et skridt nærmere af TV2 Østjylland

Artikler:

Hurtig beslutning om bro af JP Århus

Folketinget skal spørges om Kattegatbro af Århus Stiftstidende

kommentarer er lukket.