Her er en lille opsamling af nyheder, jeg ikke har haft tid til at give en selvstændig dækning i løbet af de seneste dage pga. travlhed.

Den nye vestlige adgangsvej til Aarhus Lufthavn har vist sig at være lidt af en besværlig fødsel. Først var der problemer med fyrværkeridepotet, der bliver opbevaret på området som følge af katastrofen i Seest, og som måske ikke var placeret i lovmæssigt korrekt afstand fra offentlige veje. Nu er entreprenøren så gået konkurs, og det vil forsinke arbejdet med vejen, så den først forventes færdig senest i januar.

Artikel:

Konkurs lammer byggeri af lufthavnsvej af Århus Stiftstidende

En Kattegatbro kan svække erhvervslivet i Århus til fordel for København, mener en trafikforsker og en økonom. Det er klart København vil få store fordele af et større opland, og formentlig større fordele end Århus, men projektet handler også om at binde Danmark sammen i et dynamisk vækstområde i stedet for to, Østjylland og Øresund, som det er nu.

Artikel:

Kattegatbro kan give bagslag af JP Århus

Giv kommentar