H&M har gjort sit indtog i byen med en såkaldt flagship store, hvor konceptet er, at butikken indeholder alle tøjmærkets koncepter. Den nye H&M butik er åbnet i Clemensborg, hvor Sinnerup tidligere havde alle butikskvadratmeter, men nu må dele med både H&M og tøjmærket Monki af ligeledes svensk afstamning. Butikkerne er gjort mulige ved den netop overståede udvidelse af Sankt Clemens Bro. Personligt havde jeg håbet på, der åbnede en café i Monki’s lejemål for at skabe liv på broen.

Det kan umuligt hjælpe på Sinnerups selvfølelse, at de skal dele Clemensborg med andre butikker, og at H&M har overtaget hovedindgangen. H&M-butikken har dog ikke mærket Cos i sit sortiment, hvilket vel strider med konceptet, men tøjmærket er nu for første gang kommet til Århus i en selvstændig butik i den nyrenoverede bygning Store Torv 3. Butikken har fået en helt ny facade. Meget stramt, “pænt” og ikke mindst kedeligt men i det mindste en forbedring af den gamle og deciderede grimme halvfjerdserfacade:

Tidligere indlæg:

Store Torv 3 får ny facade

– Billede: Sankt Clemens Bro

Giv kommentar