Tidligere partner og leder af konkurrenceafdelingen i 3XN’s nedlagte Århus-afdeling Tommy Bruun skiftede i september til Sahl Arkitekter med kontor i Sønderhøj. Han har bl.a. stået bag Ørestad Gymnasium og Tangen Videregående Skole i Norge for 3XN. Sahl Arkitekter vil i fremtiden nu også satse på konkurrenceforslag.

Jeg har før skrevet om Michael Kruse, ligeledes partner og leder af konkurrenceafdelingen i 3XN’s århusianske afdeling, der skiftede til C.F. Møller som følge af lukningen. Der er nu tre partnere tilbage i 3XN, og det virker efterhånden mere som ejeren Kim Herforth Nielsens personlige beslutning snarere end en strategisk prioritering af tegnestuens fremtid.

Det skal også nævnes, Sahl Arkitekter fik for nogle måneder siden et nyt website fuldstændig baseret på Flash. Det er ikke muligt at linke til nyheder, billeder eller individuelle projekter. Flot ser den ud men brugervenlig er den bestemt ikke. Sahls konkurrenceforslag til Agro Food Park kan bl.a. ses på websitet.

Links:

Sahl Arkitekter

3XN

Giv kommentar