oktober7

251 kollegieboliger opføres på Daugbjergvej

Udgivet af Asbjørn Skødt i Boliger med Kommentarer lukket til 251 kollegieboliger opføres på Daugbjergvej

Jeg har anvendt formuleringen “langt om længe” en del på det seneste, og det vil også være passende i denne sammenhæng. Kollegiekontoret fik tilladelse af Byrådet i går til at opføre 251 nye kollegieboliger på Daugbjergvej bag Ceres-grunden, og det er en beslutning, der har været meget forsinket. Beskyldningerne om hvem der har ansvaret for den langsomme proces kastes gensidigt frem og tilbage mellem kommunen og Kollegiekontoret. Faktum er dog, at et nyt og yderst tiltrængt kollegiebyggeri ser dagens lys til november, og det forventes at stå færdig sommeren 2012. Det færdige kollegium tegnet af Poulsen & Partnere vil rumme 10.400 kvm med 202 1-værelseslejligheder og 49 2-værelseslejligheder.

Artikel:

Grønt lys til 251 boliger i Århus af Building Supply

Links:

Poulsen & Partnere

Kollegiekontoret

kommentarer er lukket.