september27

Staten involverer sig yderligere i letbanen

Udgivet af Asbjørn Skødt i Infrastruktur med Kommentarer lukket til Staten involverer sig yderligere i letbanen

Transportministeren har givet tilsagn til rådmand Laura Hay, om at indgå aktivt i anlægsfasen af letbaneprojektet, hvilket dermed betyder, at staten vil hæfte for udgifter sammen med kommunen. Staten kommer til at eje 40,7% af et fælles anlægsselskab, som staten også gør ved Cityringen i København (Læs: 41,7%). Tilsagnet er endnu blot et løfte og ikke politisk besluttet af Folketinget. Udover tilsagnet bidrager staten med 500 millioner kroner til etableringen af letbanens 1. etape.

Flot at staten har fundet ressourcer og tid til at beskæftige sig med Århus midt i mellem deres prioriteringer af metro i København og motorvej i Vestjylland. Thumbs up, Hans Christian Schmidt, thumbs up.

Artikel:

Staten hjælper Århus-letbane af JP Århus

kommentarer er lukket.