Det er noget af en omvendt Transportminister, som i JP Århus denne søndag udtaler:

“Det kommer an på, hvor langt forarbejdet er med bl.a. en række rapporter, men jeg vil da ønske mig en prioritering i 2011. Hvis en forligskreds er klar, og vi har de ting, som vi skal bruge, er jeg klar til at træffe beslutningen.”

Oprindelig har 2013 været året, hvor principbeslutningen skulle træffes pga. en større infrastrukturrapport om Østjylland foreligger det år. Transportministerens ændrede holdning må opfattes som en stor sejr for Kattegatkomitéen, der længe har fremsat ønsket om at få principbeslutningen flyttet til 2011. Kattegatkomitéen skal mødes med Hans Christian Schmidt d. 7. oktober, og deres udgangspunkt for den samtale er markant forbedret, da der nu er en Transportminister, der rent faktisk er lydhør.

Artikel:

Bro kan besluttes i 2011 af JP Århus

16 kommentarer

Asbjørn Skødt på 20. september 2010  · 

Jeg vil sige Billund er værre end MCH, men det er klart begge giver udfordringer i forhold til Århus' udvikling.

Giv kommentar