Stiftstidende havde i går fordelen af at have nyheden om et nyt højhus i Værkmestergade som et scoop, så JP Århus har først fået mulighed for at skrive en selvstændig artikel om projektet til avisen i dag. Udtalelserne fra Peter Christophersen, direktør i KPC, fra i går er blevet uddybet, så vi nu har større vished om sandsynligheden for et kommende byggeri:

»Vi har indgået en lejekontrakt med et hotel, der tegner sig for ca. 60 pct. af det pågældende areal, og jeg forventer inden for to-tre uger at have indgået aftale med yderligere to lejere, hvorefter der er udsolgt.«

Der er allerede indgået en bindende aftale med en investor, oplyser Peter Christophersen.

Han garanterer på den baggrund, at projektet bliver realiseret, hvis Århus Kommune giver den nødvendige tilladelse.

KPC virker som et dybt professionelt selskab i måden, de har grebet det forberedende arbejde an på. Selskabet har i forvejen bygget en del i Århus bl.a. en række domiciler i Skejby, så det er et erfarent selskab, vi har med at gøre.

Artikel:

Højhus-projekt kræver ny lokalplan af JP Århus

Giv kommentar