september22

Ny lokalpan for Åboulevarden 11

Udgivet af Asbjørn Skødt i Midtbyen med Kommentarer lukket til Ny lokalpan for Åboulevarden 11

Lokalplan med nr. 899 er blevet igangsat og dækker over grunden på hjørnet af Fiskergade og Åboulevarden, hvor revisionsfirmaet BDO havde til huse, men som nu er flyttet i rgd reviosions tidligere lokaler i Sydbank-bygningen. Der anmodes om at få lov til at udvide etagearealet fra 2.900 kvm til 4.970 kvm. Der vil være tale om et infillbyggeri på den del af grunden, som nu blot bliver anvendt til parkering i to etager, men som i lokalplanforslaget vil blive udnyttet til kontorareal i 3 etager og penthouse på 4. etage. Forhåbentlig/Formentlig får den eksisterende 6-etagers bygning en omfattende make-over som følge af tilbygningen. Det må siges at være tiltrængt:


Vis stort kort

Grunden for tilbygningen:

Link:

Lokalplanbeskrivelse

kommentarer er lukket.