september23

KPC overtager projekt af Essex

Udgivet af Asbjørn Skødt i Aarhus Syd med Kommentarer lukket til KPC overtager projekt af Essex

KPC bygger endnu et projekt i Århus nærmere bestemt Skåde Bakker, hvor de har overtaget boligprojektet “Emiliedalen” af Essex, der ikke magtede opgaven pga. finanskrisen. De har været nødt til at sælge ud for at overleve, men nu som følge af fald i entreprise- og grundpriser, vil KPC begynde at bygge d. 1. december. Der er tale om 165 boliger, der oprindeligt var tænkt som ejerboliger og ejerlejligheder, og som nu vil blive udbudt til leje. Hvorfor ikke lade direktør for KPC, Peter Christophersen, sige det med egne ord til JP Århus:

“Tidligere har Emiliedalen været tænkt som ejerboliger og ejerlejligheder. Det blev der med finanskrisen sat en grundig stopper for kunne lade sig gøre. Nu er der sket det, at entreprise- og grundpriserne er faldet. Det tilsammen gør, at det er blevet billigere at opføre boliger, og at tingene kan hænge sammen.”

“Nu kan pensionskasserne erhverve boliger til en fornuftig pris, og det er der så nogle af dem, der er interesserede i. Man har tillid til, at man kan leje dette byggeri ud, fordi beliggenheden er så fremragende. Samtidig er der venteliste til de boliger, som ligger i Emiliedalen i dag, fortsætter han.”

Arkitema har tegnet boligerne, der vil stå klar til sommer 2012. Efterhånden er en del pre-krise projekter blevet vakt fra de døde, og ikke mindst er det positivt at se nye, stærke developere tage over, hvor andre har måttet slippe. Oprydningen er godt i gang.

Artikel:

KPC opfører 165 boliger ved Århus af Building Supply

kommentarer er lukket.