september27

København og Skåne

Udgivet af Asbjørn Skødt i arkaarhus med Kommentarer lukket til København og Skåne

Jeg tager på studieekskursion til København og Skåne fra tirsdag-torsdag, hvilket betyder, at det nok først bliver om fredagen, at der sker aktivitet fra min side igen.

Jeg plejer at tage metroen til Ørestad for at betragte den pragtfulde arkitektur (men døde bymiljø må vi erkende), og siden sidst står både Crowne Plaza, 8-tallet og Rambøll færdige, hvilket er lidt en skam, jeg ikke får set. 8-tallet og Rambøll er fantastisk arkitektur på hver sine forskellige præmisser. Avantgarde boligbyggeri over for klassisk glas-business hovedkvarter. Crowne Plaza-hotellet er ganske bestemt ikke noget at skrive hjem om. Til gengæld får jeg mulighed for at besøge de skånske byer Malmø og Lund, hvilket jeg ser meget frem til. Mit første besøg til disse to byer.

kommentarer er lukket.