september24

Arkitekt Michael Kruse til C. F. Møller fra 3XN

Udgivet af Asbjørn Skødt i Arkitekturklyngen med Kommentarer lukket til Arkitekt Michael Kruse til C. F. Møller fra 3XN

Michael Kruse bliver ny partner i C. F. Møller fra en stilling som leder af konkurrenceafdelingen og partner hos 3XN. Projekter han har arbejdet med hos 3XN er bl.a. Randers Kunstmuseum og Museum of Liverpool. Michael Kruse har tidligere i sin karriere været ansat hos David Chipperfield Architects i London og som nyuddannet fra Arkitektskolen Aarhus et enkelt år hos schmidt hammer lassen.

Som en sidebemærkning kan det oplyses, at C. F. Møller henter 40% af deres omsætning uden for Danmark, og at andelen er stigende. Det har med Michael Kruses skifte ikke været uden omkostninger for 3XN at flytte alle deres aktiviteter til København, og både C. F. Møller og schmidt hammer lassen beviser sådan set, at en internationaliseringsstrategi godt kan forenes med en placering i Århus, også selvom det ikke er problemfrit. Hermed refererer jeg til behovet for en bynær lufthavn eller en Kattegatbro med ca. en time til lufthavnen i Kastrup.

Artikler:

Ny partner af C. F. Møller

Toparkitekt fra 3XN til C.F. Møller af Building Supply

kommentarer er lukket.