Erhvervsejendomsmægleren Colliers Hans Vestergaard udbyder to endnu ikke opførte erhvervsejendomme til leje i henholdsvis Skejby og Lisbjerg. Begge ejendomme er i tre etager, er tegnet af Arkitema og minder mildest talt meget om hinanden, hvilket min formidling af dem derfor også vil gøre. Man må mistænke, at det er samme bygherre/udlejer. Klik på “Læs mere…” forneden!

Skejby – Tangen
Ved det såkaldte Tangen i Skejby, hvor G4S og Statens Arkiver allerede ligger og Elbek & Vejrups nye hovedkontor er under opførelse, udbydes en uopført kontorbygning med flere lejemål (Dog udbydes den samme bygning også på en placering ved siden af VIA’s Campus Skejby, hvilket er en anelse underligt). Bygningen beskrives således på Colliers Hans Vestergaards website:

Den påtænkte bygning er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema og er i tre plan foruden kælder, og opføres i en totalentreprise som et nøglefærdigt byggeri m.h.p. udlejning til én eller op til 6 lejere.

Når lejerne er kendte, defineres i fællesskab brugsmønster for fælles-arealer, møderum, kantine etc. Ved detaildrøftelser med den enkelte lejer, vil der være mulighed for tilpasning af lejemålets indretning og valg af farver samt materialer, som naturligt falder ind i bygningens helhed og lejers konkrete ønsker.

Der udføres fælles ventilationsanlæg for bygningen med fuld køling i kontorer og møderum. En nærmere beskrivelse af bygningens udstyr og materialer kan rekvireres hos medvirkende ejendomsmæglerfirma.

Ejendommens kælder vil blive indrettet til brug for teknikrum, depotrum m.v.

Vis-á-vis nærværende ejendom opføres p.t. et ca. 5.000 m2 stort domicil til G4S.

Lisbjerg – Runddyssen

I erhvervsområdet ved Runddyssen i Lisbjerg, hvor også fagforeningen Krifa opfører sit nye hovedkontor til november, udbydes en uopført kontorbygning med flere lejemål. Bygningen beskrives således på Colliers Hans Vestergaards website:

Bygningen, som er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema, opføres som et nøglefærdigt byggeri med henblik på udlejning til 2 til 6 lejere. Bygningen opføres i øvrigt som et super moderne kontorhus med alle hermed følgende faciliteter i form af ventilationsanlæg med køling, elevatorer, adgangskontrol, tyverisikring, videoovervågning, klargøring til edb, solsafskærmning, kantine med gode køkkenfaciliteter m.v. Da huset endnu ikke er opført vil lejer have maksimalt mulighed for indflydelse på indretning af eget lejemål. Ca. 600 m2 af huset er allerede udlejet.

Giv kommentar