Der skrives i dag, at to nye infillbyggerier er under opførelse i Søgade og Cort Adelers Gade af developer Steen Mengel. Min kilde til dette – en artikel af Stiftstidende – beskæftiger sig kun med byggeriet i Cort Adelers Gade på Trøjborg, så det må jeg nødvendigvis også gøre. For at opsummere så er der tale om et byggeri med i alt otte lejligheder tegnet af 3XN. Øverst er der to penthouselejligheder med udsigt over Riis Skov. Artiklen indeholder ingen visualiseringer ud over et billede, hvor Steen Mengel holder en lille model af bygningen i sine hænder. 1. juni næste år vil lejlighederne stå færdige.

[update] d. 31/7-10 kl. 00:30 Jeg har været så heldig at modtage en pdf-fil fra en læser med skannede visualiseringer af Cort Adelers Gade-byggeriet, så her visualiseringer af facaden ud mod gaden og ud mod haven:

Kilde: Kommunens sagsbehandling

Tusind tak Jeppe!

Det lader til fra Steen Mengels website, at han også arbejder på at opføre en bygning på den endnu ikke udbudte grund mellem Z-Huset og Isbjerget på De Bynære Havnearealer. Temmelig interessant ser det ud til at projektet vil rumme en gangbro til hoteldelen af Light*house. Projektet står listet som det eneste under “Fremtidige projekter”.

Artikel:

– Han bygger huse, når andre tøver af Århus Stiftstidende

Link:

Steen Mengel Ejendomme

Giv kommentar